Toccoa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Toccoa RG Letourneau Field in Toccoa (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Toccoa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Toccoa.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Toccoa RG Letourneau Field
IATA code: TOC
ICAO code: KTOC
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6919 kilometer vliegen naar Toccoa RG Letourneau Field in Toccoa. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Toccoa is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Toccoa RG Letourneau Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Toccoa RG Letourneau Field in Toccoa (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Toccoa RG Letourneau Field in Toccoa (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Toccoa, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
overcast clouds
29/23°C 12 km/h, ESE 41% 762.07 mmHg
thu jun 13
scattered clouds
31/22°C 8 km/h, NNE 43% 762.07 mmHg
fri jun 14
sky is clear
34/24°C 8 km/h, SW 34% 760.56 mmHg
sat jun 15
few clouds
33/26°C 12 km/h, ENE 42% 761.31 mmHg
sun jun 16
moderate rain
31/22°C 12 km/h, E 62% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.