Tofino

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Seaplane Base in Tofino (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tofino. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tofino.
vlag van Canada
Vliegveld: Seaplane Base
IATA code: YTP
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7792 kilometer vliegen naar Seaplane Base in Tofino. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tofino is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Seaplane Base op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Seaplane Base in Tofino (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Seaplane Base in Tofino (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Tofino, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
heavy intensity rain
14/14°C 48 km/h, ESE 88% 751.56 mmHg
tue sep 26
heavy intensity rain
13/12°C 46 km/h, SE 92% 756.81 mmHg
wed sep 27
light rain
12/12°C 15 km/h, ENE 87% 762.82 mmHg
thu sep 28
moderate rain
13/10°C 22 km/h, WNW 75% 761.31 mmHg
fri sep 29
sky is clear
11/11°C 8 km/h, WSW 73% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.