Tom Price

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tom Price in Tom Price (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tom Price. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tom Price.
vlag van Australië
Vliegveld: Tom Price
IATA code: TPR
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13531 kilometer vliegen naar Tom Price in Tom Price. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tom Price is Australia/Perth en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tom Price op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tom Price in Tom Price (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tom Price in Tom Price (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Tom Price, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
23/18°C 13 km/h, ESE 28% 765.07 mmHg
mon jun 24
broken clouds
20/18°C 12 km/h, W 42% 763.57 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
18/16°C 26 km/h, NNW 38% 761.31 mmHg
wed jun 26
broken clouds
19/15°C 30 km/h, NNW 54% 760.56 mmHg
thu jun 27
moderate rain
14/15°C 14 km/h, NNW 89% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.