Topeka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Philip Billard in Topeka (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Topeka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Topeka.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Philip Billard
IATA code: TOP
ICAO code: KTOP
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7294 kilometer vliegen naar Philip Billard in Topeka. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Topeka is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Philip Billard op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Philip Billard in Topeka (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Philip Billard in Topeka (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Topeka, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
moderate rain
27/22°C 30 km/h, S 58% 759.81 mmHg
sat sep 23
light rain
29/19°C 31 km/h, S 58% 756.06 mmHg
sun sep 24
few clouds
27/20°C 15 km/h, NNW 31% 759.81 mmHg
mon sep 25
sky is clear
29/22°C 12 km/h, NW 33% 763.57 mmHg
tue sep 26
sky is clear
31/22°C 16 km/h, SE 28% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.