Tortola

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van West End SPB in Tortola (Britse Maagdeneilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tortola. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tortola.
vlag van Britse Maagdeneilanden
Vliegveld: West End SPB
IATA code: TOV
ICAO code:
Hoofdstad van Britse Maagdeneilanden: Road Town

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6998 kilometer vliegen naar West End SPB in Tortola. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tortola is America/Tortola en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van West End SPB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld West End SPB in Tortola (Britse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld West End SPB in Tortola (Britse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Tortola, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
sky is clear
22/16°C 10 km/h, WNW 40% 763.57 mmHg
thu jun 13
broken clouds
23/13°C 16 km/h, WNW 39% 764.32 mmHg
fri jun 14
light rain
18/11°C 12 km/h, WNW 84% 762.07 mmHg
sat jun 15
scattered clouds
18/10°C 16 km/h, WNW 46% 762.82 mmHg
sun jun 16
broken clouds
21/12°C 16 km/h, WNW 49% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Britse Maagdeneilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Britse Maagdeneilanden is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Britse Maagdeneilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-283 of 00-283.