Toyama

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Toyama in Toyama (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Toyama. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Toyama.
vlag van Japan
Vliegveld: Toyama
IATA code: TOY
ICAO code: RJNT
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9103 kilometer vliegen naar Toyama in Toyama. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Toyama is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Toyama op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Toyama in Toyama (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Toyama in Toyama (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Toyama, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
light rain
21/18°C 14 km/h, NNE 82% 762.07 mmHg
sun sep 24
sky is clear
24/19°C 21 km/h, NNE 53% 764.32 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
25/20°C 7 km/h, SSE 57% 764.32 mmHg
tue sep 26
broken clouds
27/22°C 9 km/h, SSE 51% 762.07 mmHg
wed sep 27
scattered clouds
27/23°C 9 km/h, NNE 55% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.