Tres Esquinas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tres Esquinas in Tres Esquinas (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tres Esquinas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tres Esquinas.
vlag van Colombia
Vliegveld: Tres Esquinas
IATA code: TQS
ICAO code: SKTQ
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9265 kilometer vliegen naar Tres Esquinas in Tres Esquinas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tres Esquinas is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tres Esquinas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tres Esquinas in Tres Esquinas (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tres Esquinas in Tres Esquinas (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Tres Esquinas, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
moderate rain
21/12°C 14 km/h, ESE 45% 760.56 mmHg
sun sep 24
light rain
18/9°C 15 km/h, ESE 67% 762.07 mmHg
mon sep 25
light rain
20/10°C 17 km/h, ESE 51% 762.82 mmHg
tue sep 26
light rain
21/12°C 12 km/h, ESE 44% 762.82 mmHg
wed sep 27
light rain
20/12°C 11 km/h, SE 50% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.