Trinidad

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Trinidad in Trinidad (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Trinidad. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Trinidad.
vlag van Cuba
Vliegveld: Trinidad
IATA code: TND
ICAO code: MUTD
Hoofdstad van Cuba: Havana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7759 kilometer vliegen naar Trinidad in Trinidad. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Trinidad is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Trinidad op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Trinidad in Trinidad (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Trinidad in Trinidad (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
La Santisima Trinidad, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
scattered clouds
31/26°C 13 km/h, WNW 59% 760.56 mmHg
sun jun 16
broken clouds
29/24°C 9 km/h, WNW 58% 759.81 mmHg
mon jun 17
light rain
33/26°C 13 km/h, NNW 44% 757.56 mmHg
tue jun 18
light rain
32/25°C 15 km/h, NW 47% 756.81 mmHg
wed jun 19
light rain
28/23°C 13 km/h, WNW 62% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cuba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cuba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.