Tsiroanomandidy

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tsiroanomandidy in Tsiroanomandidy (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Tsiroanomandidy. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Tsiroanomandidy.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Tsiroanomandidy
IATA code: WTS
ICAO code:
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8851 kilometer vliegen naar Tsiroanomandidy in Tsiroanomandidy. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tsiroanomandidy is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tsiroanomandidy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tsiroanomandidy in Tsiroanomandidy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tsiroanomandidy in Tsiroanomandidy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Tsiroanomandidy, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
sky is clear
22/15°C 14 km/h, ESE 47% 764.32 mmHg
sat may 25
sky is clear
25/15°C 9 km/h, SSW 40% 763.57 mmHg
sun may 26
sky is clear
25/16°C 8 km/h, SSW 42% 763.57 mmHg
mon may 27
sky is clear
27/17°C 7 km/h, SW 36% 763.57 mmHg
tue may 28
sky is clear
26/19°C 10 km/h, E 34% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.