Tuzla

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tuzla International in Tuzla (Bosnië en Herzegovina). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Tuzla is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Tuzla International
IATA code: TZL
ICAO code: LQTZ

Hoofdstad van Bosnië en Herzegovina: Sarajevo
Aantal inwoners: 4590000
vlag van Bosnië en Herzegovina

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Tuzla is Europe/Sarajevo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tuzla International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Marka. Valutacode BAM.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bosnië en Herzegovina en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +387 of 00387.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tuzla International in Tuzla (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tuzla International in Tuzla (Bosnië en Herzegovina). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Tuzla. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Tuzla, BA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
light rain
10/7°C 9 km/h, ESE 68% 753.81 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
13/8°C 15 km/h, SE 58% 757.56 mmHg
sun dec 6
few clouds
11/8°C 10 km/h, ESE 60% 756.06 mmHg
mon dec 7
overcast clouds
10/8°C 9 km/h, SE 69% 753.81 mmHg
tue dec 8
light rain
8/4°C 15 km/h, SSE 72% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.