Union Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Union Island in Union Island (Saint Vincent en de Grenadines). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Union Island is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Union Island
IATA code: UNI
ICAO code:

Hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines: Kingstown
Aantal inwoners: 104217
vlag van Saint Vincent en de Grenadines

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Union Island is America/St_Vincent en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Union Island op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Vincent en de Grenadines en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-783 of 00-783.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Union Island in Union Island (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Union Island in Union Island (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Union Island. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.