Uzice

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Uzice-Ponikve in Uzice (Servië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Uzice is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Uzice-Ponikve
IATA code: UZC
ICAO code: LYUE

Hoofdstad van Servië: Belgrade
Aantal inwoners: 7344847
vlag van Servië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Uzice is Europe/Belgrade en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Uzice-Ponikve op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode RSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Servië en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +381 of 00381.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Uzice-Ponikve in Uzice (Servië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Uzice-Ponikve in Uzice (Servië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Uzice. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Užice, RS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
overcast clouds
7/4°C 9 km/h, SE 72% 755.31 mmHg
sat dec 5
scattered clouds
11/5°C 9 km/h, SSE 61% 759.06 mmHg
sun dec 6
few clouds
8/7°C 8 km/h, SE 71% 757.56 mmHg
mon dec 7
moderate rain
7/4°C 5 km/h, ESE 83% 755.31 mmHg
tue dec 8
light rain
6/3°C 13 km/h, S 76% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.