Valdivia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Pichoy in Valdivia (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Valdivia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Valdivia.
vlag van Chili
Vliegveld: Pichoy
IATA code: ZAL
ICAO code: SCVD
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12690 kilometer vliegen naar Pichoy in Valdivia. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Valdivia is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Pichoy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Pichoy in Valdivia (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Pichoy in Valdivia (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Valdivia, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
scattered clouds
7/3°C 8 km/h, SE 65% 766.57 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
9/5°C 8 km/h, ESE 77% 769.57 mmHg
mon jul 22
broken clouds
12/7°C 7 km/h, SE 78% 763.57 mmHg
tue jul 23
light rain
12/8°C 4 km/h, ESE 74% 765.82 mmHg
wed jul 24
light rain
9/10°C 14 km/h, NNW 93% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.