Ventspils

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ventspils in Ventspils (Letland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ventspils. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ventspils.
vlag van Letland
Vliegveld: Ventspils
IATA code: VNT
ICAO code: EVVA
Hoofdstad van Letland: Riga

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7144 kilometer vliegen naar Ventspils in Ventspils. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ventspils is Europe/Riga en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ventspils op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ventspils in Ventspils (Letland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ventspils in Ventspils (Letland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Ventspils, LV
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
19/18°C 31 km/h, SW 77% 762.82 mmHg
fri jul 19
overcast clouds
19/17°C 24 km/h, WNW 77% 763.57 mmHg
sat jul 20
light rain
21/17°C 16 km/h, NW 66% 760.56 mmHg
sun jul 21
sky is clear
20/19°C 16 km/h, NNW 73% 759.81 mmHg
mon jul 22
broken clouds
22/21°C 14 km/h, NNW 68% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Letland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lat. Valutacode LVL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Letland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Letland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +371 of 00371.