Vernon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vernon Regional Airport in Vernon (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Vernon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Vernon.
vlag van Canada
Vliegveld: Vernon Regional Airport
IATA code: YVE
ICAO code: CYVK
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7460 kilometer vliegen naar Vernon Regional Airport in Vernon. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Vernon is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vernon Regional Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vernon Regional Airport in Vernon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vernon Regional Airport in Vernon (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Vernon, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
broken clouds
9/4°C 6 km/h, S 46% 753.06 mmHg
fri mar 31
light rain
9/3°C 12 km/h, SSW 52% 755.31 mmHg
sat apr 1
rain and snow
8/1°C 14 km/h, WSW 38% 752.31 mmHg
sun apr 2
rain and snow
7/-0°C 7 km/h, SSW 51% 756.06 mmHg
mon apr 3
rain and snow
9/0°C 6 km/h, WNW 44% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.