Viedma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Viedma in Viedma (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Viedma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Argentinië
Vliegveld: Viedma
IATA code: VDM
ICAO code: SAVV
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12236 kilometer vliegen naar Viedma in Viedma. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Viedma is America/Argentina/Salta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Viedma op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Viedma in (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Viedma in Viedma (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 28, 2021 - Wed
Viedma, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 28
light rain
10/6°C 27 km/h, SSW 51% 771.07 mmHg
thu jul 29
sky is clear
16/12°C 32 km/h, NW 25% 762.82 mmHg
fri jul 30
sky is clear
14/10°C 36 km/h, NW 27% 759.81 mmHg
sat jul 31
sky is clear
12/6°C 17 km/h, S 39% 776.32 mmHg
sun aug 1
sky is clear
10/7°C 26 km/h, N 30% 777.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.

Comments are closed.