Viengxay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Viengxay in Viengxay (Laos). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Viengxay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Viengxay.
vlag van Laos
Vliegveld: Viengxay
IATA code: VNG
ICAO code:
Hoofdstad van Laos: Vientiane

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8861 kilometer vliegen naar Viengxay in Viengxay. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Viengxay is Asia/Vientiane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Viengxay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Viengxay in Viengxay (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Viengxay in Viengxay (Laos). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Viengxay, LA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
26/22°C 3 km/h, WSW 81% 752.31 mmHg
fri jul 1
moderate rain
26/21°C 4 km/h, W 79% 753.06 mmHg
sat jul 2
light rain
31/22°C 5 km/h, WSW 57% 749.31 mmHg
sun jul 3
moderate rain
28/23°C 6 km/h, WSW 83% 747.81 mmHg
mon jul 4
moderate rain
24/22°C 7 km/h, W 98% 747.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Laos

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kip. Valutacode LAK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Laos is 230 V en stekkers hebben de code A / B / C / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Laos te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +856 of 00856.

Comments are closed.