Vilnius

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vilnius in Vilnius (Litouwen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Vilnius. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Vilnius.
vlag van Litouwen
Vliegveld: Vilnius
IATA code: VNO
ICAO code: EYVI
Hoofdstad van Litouwen: Vilnius

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1377 kilometer vliegen naar Vilnius in Vilnius. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Vilnius is Europe/Vilnius en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vilnius op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vilnius in Vilnius (Litouwen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vilnius in Vilnius (Litouwen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2022 - Mon
Vilnius, LT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon dec 5
overcast clouds
-4/-4°C 17 km/h, SE 84% 773.32 mmHg
tue dec 6
light snow
-2/-1°C 19 km/h, SSE 91% 763.57 mmHg
wed dec 7
light snow
-2/-0°C 20 km/h, SSE 95% 756.06 mmHg
thu dec 8
light snow
-1/-2°C 20 km/h, SW 94% 756.81 mmHg
fri dec 9
light snow
-3/-9°C 19 km/h, S 95% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Litouwen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Litas. Valutacode LTL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Litouwen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Litouwen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +370 of 00370.