Vinh Long

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Vinh Long in Vinh Long (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Vinh Long is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Vinh Long
IATA code: XVL
ICAO code:

Hoofdstad van Vietnam: Hanoi
Aantal inwoners: 89571130
vlag van Vietnam

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Vinh Long is Asia/Ho_Chi_Minh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Vinh Long op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vietnam en stekkers hebben de code A / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Vinh Long in Vinh Long (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Vinh Long in Vinh Long (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Vinh Long. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Vinh Long, VN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
broken clouds
28/25°C 10 km/h, NNE 80% 758.31 mmHg
thu nov 26
broken clouds
29/25°C 8 km/h, NNE 62% 758.31 mmHg
fri nov 27
light rain
29/24°C 9 km/h, NNE 63% 759.81 mmHg
sat nov 28
moderate rain
30/24°C 4 km/h, WNW 63% 759.06 mmHg
sun nov 29
heavy intensity rain
26/24°C 8 km/h, NNW 83% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.