Voinjama

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Voinjama in Voinjama (Liberia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Voinjama is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Voinjama
IATA code: VOI
ICAO code: GLVA

Hoofdstad van Liberia: Monrovia
Aantal inwoners: 3685076
vlag van Liberia

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Voinjama is Africa/Monrovia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Voinjama op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode LRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Liberia en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +231 of 00231.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Voinjama in Voinjama (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Voinjama in Voinjama (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Voinjama. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Voinjama, LR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
broken clouds
32/21°C 5 km/h, NE 41% 760.56 mmHg
sat dec 5
overcast clouds
29/21°C 5 km/h, W 53% 759.81 mmHg
sun dec 6
light rain
27/21°C 4 km/h, SW 65% 759.06 mmHg
mon dec 7
light rain
25/21°C 5 km/h, WSW 73% 760.56 mmHg
tue dec 8
moderate rain
31/22°C 3 km/h, WNW 50% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.