Wabush

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wabush in Wabush (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wabush. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wabush.
vlag van Canada
Vliegveld: Wabush
IATA code: YWK
ICAO code: CYWK
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4629 kilometer vliegen naar Wabush in Wabush. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wabush is America/Goose_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wabush op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wabush in Wabush (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wabush in Wabush (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Wabush, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
light rain
14/8°C 19 km/h, W 54% 765.07 mmHg
sat sep 23
light rain
7/10°C 26 km/h, WNW 83% 765.82 mmHg
sun sep 24
moderate rain
5/4°C 25 km/h, WNW 94% 765.07 mmHg
mon sep 25
broken clouds
8/5°C 15 km/h 64% 774.07 mmHg
tue sep 26
few clouds
13/9°C 19 km/h, N 44% 774.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.