Wad Medani

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wad Medani in Wad Medani (Soedan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wad Medani. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wad Medani.
vlag van Soedan
Vliegveld: Wad Medani
IATA code: DNI
ICAO code:
Hoofdstad van Soedan: Khartoum

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4925 kilometer vliegen naar Wad Medani in Wad Medani. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wad Medani is Africa/Khartoum en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wad Medani op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wad Medani in Wad Medani (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wad Medani in Wad Medani (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Wad Medani, SD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
scattered clouds
31/27°C 26 km/h, NNE 9% 757.56 mmHg
tue mar 5
sky is clear
34/28°C 23 km/h, NNE 11% 757.56 mmHg
wed mar 6
sky is clear
35/29°C 29 km/h, NNE 11% 757.56 mmHg
thu mar 7
few clouds
35/27°C 26 km/h, NE 10% 759.06 mmHg
fri mar 8
sky is clear
34/28°C 31 km/h, NE 6% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Soedan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SDG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Soedan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Soedan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +249 of 00249.