Wageningen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wageningen in Wageningen (Suriname). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wageningen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wageningen.
vlag van Suriname
Vliegveld: Wageningen
IATA code: AGI
ICAO code: SMWA
Hoofdstad van Suriname: Paramaribo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7595 kilometer vliegen naar Wageningen in Wageningen. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wageningen is America/Paramaribo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wageningen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wageningen in Wageningen (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wageningen in Wageningen (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Gemeente Wageningen, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
overcast clouds
7/6°C 10 km/h, NE 82% 768.07 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
6/3°C 15 km/h, NE 78% 771.07 mmHg
fri dec 2
few clouds
4/-0°C 19 km/h, ENE 70% 769.57 mmHg
sat dec 3
broken clouds
2/1°C 22 km/h, ENE 74% 766.57 mmHg
sun dec 4
few clouds
3/0°C 22 km/h, ENE 73% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Suriname

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Suriname is 127 V en stekkers hebben de code A / C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Suriname te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +597 of 00597.