Wageningen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wageningen in Wageningen (Suriname). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Wageningen is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Wageningen
IATA code: AGI
ICAO code: SMWA

Hoofdstad van Suriname: Paramaribo
Aantal inwoners: 492829
Suriname

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wageningen is America/Paramaribo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wageningen op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode SRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Suriname en stekkers hebben de code A / C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +597 of 00597.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wageningen in Wageningen (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wageningen in Wageningen (Suriname). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Wageningen. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Gemeente Wageningen, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
moderate rain
8/4°C 6 km/h, SE 90% 765.07 mmHg
sat nov 28
sky is clear
7/4°C 12 km/h, ENE 79% 765.82 mmHg
sun nov 29
few clouds
4/0°C 14 km/h, ENE 73% 769.57 mmHg
mon nov 30
few clouds
4/3°C 8 km/h, SW 72% 771.07 mmHg
tue dec 1
overcast clouds
9/6°C 13 km/h, W 89% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.