Wanxian

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wanxian in Wanxian (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wanxian. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wanxian.
vlag van China
Vliegveld: Wanxian
IATA code: WXN
ICAO code: ZUWX
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8191 kilometer vliegen naar Wanxian in Wanxian. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wanxian is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wanxian op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wanxian in Wanxian (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wanxian in Wanxian (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Wanxian, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
34/27°C 19 km/h, SSE 52% 752.31 mmHg
sun jun 16
light rain
27/25°C 11 km/h, ENE 76% 753.81 mmHg
mon jun 17
light rain
31/27°C 13 km/h, NNE 57% 753.81 mmHg
tue jun 18
light rain
26/25°C 6 km/h, ENE 88% 753.06 mmHg
wed jun 19
light rain
31/27°C 6 km/h, SSW 63% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.