Warder

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Warder in Warder (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Warder. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Warder.
vlag van Ethiopië
Vliegveld: Warder
IATA code: WRA
ICAO code:
Hoofdstad van Ethiopië: Addis Ababa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6243 kilometer vliegen naar Warder in Warder. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Warder is Africa/Addis_Ababa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Warder op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Warder in Warder (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Warder in Warder (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Warder, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 8
overcast clouds
20/15°C 12 km/h, NNW 58% 768.82 mmHg
tue aug 9
overcast clouds
22/15°C 13 km/h, N 46% 771.07 mmHg
wed aug 10
scattered clouds
27/17°C 11 km/h, ENE 39% 769.57 mmHg
thu aug 11
sky is clear
29/17°C 18 km/h, ENE 30% 767.32 mmHg
fri aug 12
broken clouds
29/18°C 19 km/h, ENE 27% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ethiopië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ethiopië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.