Wasilla

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wasilla in Wasilla (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wasilla. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wasilla.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Wasilla
IATA code: WWA
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7147 kilometer vliegen naar Wasilla in Wasilla. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wasilla is America/Anchorage en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wasilla op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wasilla in Wasilla (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wasilla in Wasilla (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Wasilla, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
overcast clouds
8/5°C 9 km/h, E 59% 757.56 mmHg
mon apr 22
rain and snow
6/5°C 7 km/h, SW 64% 764.32 mmHg
tue apr 23
scattered clouds
8/6°C 7 km/h, ENE 55% 760.56 mmHg
wed apr 24
sky is clear
8/7°C 6 km/h, ENE 59% 759.81 mmHg
thu apr 25
sky is clear
9/8°C 8 km/h, ESE 56% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.