Waskaganish

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Waskaganish in Waskaganish (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Waskaganish. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Waskaganish.
vlag van Canada
Vliegveld: Waskaganish
IATA code: YKQ
ICAO code: CYKQ
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5396 kilometer vliegen naar Waskaganish in Waskaganish. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Waskaganish is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Waskaganish op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Waskaganish in Waskaganish (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Waskaganish in Waskaganish (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Waskaganish, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
sky is clear
30/18°C 22 km/h, SW 28% 759.81 mmHg
sat jul 13
light rain
26/20°C 13 km/h, W 49% 761.31 mmHg
sun jul 14
moderate rain
24/17°C 21 km/h, SW 72% 753.81 mmHg
mon jul 15
moderate rain
27/19°C 14 km/h, NNW 59% 752.31 mmHg
tue jul 16
light rain
19/12°C 21 km/h, SSW 45% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.