Waspam

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Waspam in Waspam (Nicaragua). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Waspam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Waspam.
vlag van Nicaragua
Vliegveld: Waspam
IATA code: WSP
ICAO code: MNWP
Hoofdstad van Nicaragua: Managua

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8639 kilometer vliegen naar Waspam in Waspam. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Waspam is America/Managua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Waspam op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Waspam in Waspam (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Waspam in Waspam (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Waspán, NI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
moderate rain
31/25°C 10 km/h, NE 70% 758.31 mmHg
tue sep 26
moderate rain
28/25°C 9 km/h, ENE 82% 759.81 mmHg
wed sep 27
moderate rain
29/25°C 12 km/h, ENE 77% 758.31 mmHg
thu sep 28
moderate rain
28/25°C 7 km/h, NNE 80% 757.56 mmHg
fri sep 29
moderate rain
32/25°C 7 km/h, ENE 65% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nicaragua

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cordoba. Valutacode NIO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nicaragua is 120 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nicaragua te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +505 of 00505.