Waterville

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Robert Lafleur in Waterville (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Waterville. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Waterville.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Robert Lafleur
IATA code: WVL
ICAO code: KWVL
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5314 kilometer vliegen naar Robert Lafleur in Waterville. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Waterville is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Robert Lafleur op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Robert Lafleur in Waterville (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Robert Lafleur in Waterville (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Waterville, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
scattered clouds
10/8°C 19 km/h, WNW 57% 752.31 mmHg
mon apr 15
light rain
12/5°C 14 km/h, WNW 56% 756.06 mmHg
tue apr 16
broken clouds
10/3°C 19 km/h, WNW 49% 762.82 mmHg
wed apr 17
sky is clear
9/3°C 10 km/h, NNE 45% 765.82 mmHg
thu apr 18
sky is clear
12/6°C 16 km/h, S 44% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.