Wau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wau in Wau (Zuid-Sudan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wau.
vlag van Zuid-Sudan
Vliegveld: Wau
IATA code: WUU
ICAO code: HSWW
Hoofdstad van Zuid-Sudan: Juba

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5386 kilometer vliegen naar Wau in Wau. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wau is Africa/Juba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wau in Wau (Zuid-Sudan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wau in Wau (Zuid-Sudan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Wau, SS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
25/22°C 10 km/h, S 80% 759.06 mmHg
fri jul 19
moderate rain
34/22°C 13 km/h, WSW 39% 757.56 mmHg
sat jul 20
moderate rain
24/22°C 9 km/h, SW 91% 759.81 mmHg
sun jul 21
light rain
23/23°C 11 km/h, W 85% 760.56 mmHg
mon jul 22
light rain
25/21°C 8 km/h, S 69% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Sudan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SSP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Sudan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Sudan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +211 of 00211.