West End

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van West End in West End (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in West End. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in West End.
vlag van Bahama's
Vliegveld: West End
IATA code: WTD
ICAO code: MYGW
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7281 kilometer vliegen naar West End in West End. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van West End is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van West End op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld West End in West End (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld West End in West End (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
West End, BS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
sky is clear
22/22°C 22 km/h, NE 55% 767.32 mmHg
mon apr 15
sky is clear
22/23°C 25 km/h, ENE 62% 765.82 mmHg
tue apr 16
sky is clear
23/23°C 29 km/h, E 65% 765.82 mmHg
wed apr 17
light rain
25/24°C 28 km/h, E 69% 764.32 mmHg
thu apr 18
broken clouds
25/25°C 20 km/h, ESE 66% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.