West Wyalong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van West Wyalong in West Wyalong (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in West Wyalong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in West Wyalong.
vlag van Australië
Vliegveld: West Wyalong
IATA code: WWY
ICAO code: YWWL
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16409 kilometer vliegen naar West Wyalong in West Wyalong. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van West Wyalong is Australia/Sydney en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van West Wyalong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld West Wyalong in West Wyalong (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld West Wyalong in West Wyalong (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
West Wyalong, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
21/12°C 14 km/h, NE 23% 769.57 mmHg
sun sep 24
sky is clear
25/14°C 18 km/h, NNE 21% 767.32 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
27/12°C 22 km/h, NW 23% 765.07 mmHg
tue sep 26
scattered clouds
28/15°C 14 km/h, WNW 24% 762.07 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
26/15°C 19 km/h, SSW 29% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.