Westport

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Westport in Westport (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Westport. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Westport.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Westport
IATA code: WSZ
ICAO code: NZWS
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18476 kilometer vliegen naar Westport in Westport. Een vlucht duurt ongeveer 22 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Westport is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Westport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Westport in Westport (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Westport in Westport (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Westport, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
moderate rain
27/24°C 18 km/h, SSW 70% 766.57 mmHg
sat jul 13
moderate rain
26/22°C 18 km/h, S 77% 766.57 mmHg
sun jul 14
light rain
29/25°C 20 km/h, SSW 56% 762.07 mmHg
mon jul 15
moderate rain
31/23°C 16 km/h, S 49% 758.31 mmHg
tue jul 16
sky is clear
31/28°C 21 km/h, WSW 54% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.