Whangarei

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Whangarei in Whangarei (Nieuw-Zeeland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Whangarei. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Whangarei.
vlag van Nieuw-Zeeland
Vliegveld: Whangarei
IATA code: WRE
ICAO code: NZWR
Hoofdstad van Nieuw-Zeeland: Wellington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 18000 kilometer vliegen naar Whangarei in Whangarei. Een vlucht duurt ongeveer 21 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Whangarei is Pacific/Auckland en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Whangarei op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Whangarei in Whangarei (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Whangarei in Whangarei (Nieuw-Zeeland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Whangarei, NZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 26
moderate rain
17/12°C 25 km/h, SW 48% 749.31 mmHg
wed sep 27
scattered clouds
17/12°C 19 km/h, WSW 55% 759.06 mmHg
thu sep 28
light rain
16/12°C 24 km/h, W 64% 755.31 mmHg
fri sep 29
light rain
16/13°C 20 km/h, WSW 50% 757.56 mmHg
sat sep 30
light rain
13/8°C 25 km/h, WSW 56% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Zeeland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NZD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Zeeland is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Zeeland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +64 of 0064.