Whyalla

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Whyalla in Whyalla (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Whyalla. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Whyalla.
vlag van Australië
Vliegveld: Whyalla
IATA code: WYA
ICAO code: YWHA
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15701 kilometer vliegen naar Whyalla in Whyalla. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Whyalla is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Whyalla op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Whyalla in Whyalla (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Whyalla in Whyalla (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Whyalla, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
29/22°C 34 km/h, NNE 42% 757.56 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
21/22°C 31 km/h, S 73% 762.07 mmHg
fri mar 1
broken clouds
25/22°C 37 km/h, SSW 59% 762.07 mmHg
sat mar 2
overcast clouds
24/22°C 33 km/h, SSE 51% 762.82 mmHg
sun mar 3
sky is clear
24/21°C 39 km/h, S 36% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.