Windhoek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eros in Windhoek (Namibië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Windhoek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Windhoek.
vlag van Namibië
Vliegveld: Eros
IATA code: ERS
ICAO code: FYWE
Hoofdstad van Namibië: Windhoek

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8417 kilometer vliegen naar Eros in Windhoek. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Windhoek is Africa/Windhoek en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eros op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eros in Windhoek (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eros in Windhoek (Namibië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Windhoek, NA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
few clouds
24/20°C 25 km/h, SW 12% 765.07 mmHg
wed sep 28
scattered clouds
29/22°C 28 km/h, SW 13% 761.31 mmHg
thu sep 29
sky is clear
28/23°C 20 km/h, NE 17% 760.56 mmHg
fri sep 30
sky is clear
30/23°C 28 km/h, SW 15% 759.81 mmHg
sat oct 1
sky is clear
30/25°C 23 km/h, ESE 12% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Namibië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode NAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Namibië is 220 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Namibië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +264 of 00264.