Wonsan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wonsan in Wonsan (Noord-Korea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wonsan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wonsan.
vlag van Noord-Korea
Vliegveld: Wonsan
IATA code: WOS
ICAO code:
Hoofdstad van Noord-Korea: Pyongyang

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7733 kilometer vliegen naar Wonsan in Wonsan. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wonsan is Asia/Pyongyang en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wonsan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wonsan in Wonsan (Noord-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wonsan in Wonsan (Noord-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Wonsan, KP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 16
sky is clear
23/20°C 26 km/h, NW 60% 753.06 mmHg
mon jun 17
sky is clear
29/20°C 28 km/h, SW 38% 753.06 mmHg
tue jun 18
sky is clear
30/21°C 25 km/h, W 44% 752.31 mmHg
wed jun 19
sky is clear
31/22°C 15 km/h, NNE 40% 754.56 mmHg
thu jun 20
overcast clouds
25/23°C 8 km/h, E 63% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noord-Korea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Won. Valutacode KPW.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noord-Korea is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noord-Korea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +850 of 00850.