Wrigley

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wrigley in Wrigley (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wrigley. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wrigley.
vlag van Canada
Vliegveld: Wrigley
IATA code: YWY
ICAO code: CYWY
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6403 kilometer vliegen naar Wrigley in Wrigley. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wrigley is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wrigley op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wrigley in Wrigley (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wrigley in Wrigley (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Wrigley, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
sky is clear
17/15°C 20 km/h, SSE 37% 760.56 mmHg
mon may 20
moderate rain
19/10°C 21 km/h, SE 37% 756.06 mmHg
tue may 21
light rain
11/14°C 14 km/h, NNW 62% 764.32 mmHg
wed may 22
broken clouds
21/20°C 9 km/h, S 28% 758.31 mmHg
thu may 23
overcast clouds
23/19°C 7 km/h, N 27% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.