Wuhan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tianhe International in Wuhan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wuhan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wuhan.
vlag van China
Vliegveld: Tianhe International
IATA code: WUH
ICAO code: ZHHH
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8528 kilometer vliegen naar Tianhe International in Wuhan. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wuhan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tianhe International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tianhe International in Wuhan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tianhe International in Wuhan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Wuhan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri mar 31
scattered clouds
21/19°C 12 km/h, SE 52% 761.31 mmHg
sat apr 1
sky is clear
24/21°C 17 km/h, ESE 48% 759.06 mmHg
sun apr 2
moderate rain
24/20°C 30 km/h, ESE 56% 757.56 mmHg
mon apr 3
moderate rain
21/19°C 25 km/h, SE 89% 753.81 mmHg
tue apr 4
heavy intensity rain
13/11°C 24 km/h, N 81% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.