Wuyishan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wuyishan in Wuyishan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Wuyishan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Wuyishan.
vlag van China
Vliegveld: Wuyishan
IATA code: WUS
ICAO code: ZSWY
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9017 kilometer vliegen naar Wuyishan in Wuyishan. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Wuyishan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wuyishan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wuyishan in Wuyishan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wuyishan in Wuyishan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Wuyishan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
30/22°C 10 km/h, SSE 51% 756.81 mmHg
mon may 20
overcast clouds
29/21°C 9 km/h, SSE 47% 758.31 mmHg
tue may 21
moderate rain
24/21°C 8 km/h, SSE 83% 759.81 mmHg
wed may 22
moderate rain
24/21°C 8 km/h, SSE 90% 759.06 mmHg
thu may 23
light rain
27/22°C 8 km/h, S 76% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.