Xanxere

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xanxere in Xanxere (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Xanxere. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Xanxere.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Xanxere
IATA code: AXE
ICAO code:
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10403 kilometer vliegen naar Xanxere in Xanxere. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Xanxere is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xanxere op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xanxere in Xanxere (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xanxere in Xanxere (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Xanxerê, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
sky is clear
25/15°C 9 km/h, NW 39% 762.82 mmHg
mon apr 22
moderate rain
26/19°C 13 km/h, NNW 47% 759.81 mmHg
tue apr 23
heavy intensity rain
19/18°C 15 km/h, N 92% 761.31 mmHg
wed apr 24
moderate rain
24/19°C 11 km/h, WNW 72% 761.31 mmHg
thu apr 25
light rain
25/19°C 9 km/h, NNW 69% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.