Xiamen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xiamen in Xiamen (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Xiamen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Xiamen.
vlag van China
Vliegveld: Xiamen
IATA code: XMN
ICAO code: ZSAM
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9317 kilometer vliegen naar Xiamen in Xiamen. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Xiamen is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xiamen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xiamen in Xiamen (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xiamen in Xiamen (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Amoy, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
overcast clouds
33/30°C 24 km/h, S 63% 756.81 mmHg
sun jul 21
few clouds
32/29°C 23 km/h, S 67% 756.06 mmHg
mon jul 22
light rain
31/29°C 23 km/h, SSE 64% 754.56 mmHg
tue jul 23
light rain
31/29°C 25 km/h, ESE 64% 750.81 mmHg
wed jul 24
moderate rain
31/29°C 20 km/h, SE 67% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.