Xingcheng

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xingcheng in Xingcheng (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Xingcheng. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Xingcheng.
vlag van China
Vliegveld: Xingcheng
IATA code: XEN
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7871 kilometer vliegen naar Xingcheng in Xingcheng. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Xingcheng is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xingcheng op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xingcheng in Xingcheng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xingcheng in Xingcheng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Xingcheng, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
21/16°C 20 km/h, NE 30% 768.07 mmHg
sun sep 24
moderate rain
21/16°C 14 km/h, SW 67% 764.32 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
22/19°C 23 km/h, SSW 57% 761.31 mmHg
tue sep 26
light rain
22/19°C 17 km/h, S 78% 760.56 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
26/19°C 26 km/h, W 52% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.