Xingtai

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xingtai in Xingtai (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Xingtai. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Xingtai.
vlag van China
Vliegveld: Xingtai
IATA code: XNT
ICAO code: ZBXT
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7981 kilometer vliegen naar Xingtai in Xingtai. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Xingtai is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xingtai op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xingtai in Xingtai (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xingtai in Xingtai (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Xingtai, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
8/5°C 18 km/h, N 49% 771.82 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
5/3°C 23 km/h, NNE 49% 777.07 mmHg
fri mar 1
sky is clear
6/4°C 17 km/h, S 39% 774.82 mmHg
sat mar 2
sky is clear
10/7°C 9 km/h, WSW 17% 765.07 mmHg
sun mar 3
sky is clear
10/9°C 9 km/h, SSE 24% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.