Xuzhou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xuzhou in Xuzhou (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Xuzhou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Xuzhou.
vlag van China
Vliegveld: Xuzhou
IATA code: XUZ
ICAO code: ZSXZ
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8417 kilometer vliegen naar Xuzhou in Xuzhou. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Xuzhou is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xuzhou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xuzhou in Xuzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xuzhou in Xuzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 14, 2022 - Sun
Xuzhou, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
light rain
36/29°C 20 km/h, WSW 53% 750.81 mmHg
tue aug 16
moderate rain
31/26°C 15 km/h, E 73% 753.06 mmHg
wed aug 17
few clouds
31/25°C 17 km/h, E 66% 755.31 mmHg
thu aug 18
overcast clouds
31/28°C 18 km/h, SE 61% 752.31 mmHg
fri aug 19
moderate rain
36/27°C 10 km/h, WSW 57% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.