Yamoussoukro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yamoussoukro in Yamoussoukro (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yamoussoukro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yamoussoukro.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Yamoussoukro
IATA code: ASK
ICAO code: DIYO
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5141 kilometer vliegen naar Yamoussoukro in Yamoussoukro. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yamoussoukro is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yamoussoukro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yamoussoukro in Yamoussoukro (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yamoussoukro in Yamoussoukro (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Yamoussoukro, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
broken clouds
28/23°C 6 km/h, E 70% 759.06 mmHg
sun nov 27
few clouds
33/23°C 7 km/h, SW 42% 756.81 mmHg
mon nov 28
few clouds
33/26°C 10 km/h, SSE 44% 755.31 mmHg
tue nov 29
light rain
32/24°C 8 km/h, SSW 47% 755.31 mmHg
wed nov 30
light rain
33/24°C 7 km/h, SW 46% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.