Yanbu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yanbu in Yanbu (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yanbu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yanbu.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: Yanbu
IATA code: YNB
ICAO code: OEYN
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4205 kilometer vliegen naar Yanbu in Yanbu. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yanbu is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yanbu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yanbu in Yanbu (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yanbu in Yanbu (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Yanbu, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
38/34°C 47 km/h, WNW 36% 751.56 mmHg
mon jun 24
broken clouds
39/32°C 45 km/h, W 32% 751.56 mmHg
tue jun 25
sky is clear
36/29°C 38 km/h, WSW 41% 750.81 mmHg
wed jun 26
few clouds
35/29°C 33 km/h, W 49% 751.56 mmHg
thu jun 27
sky is clear
37/29°C 36 km/h, WSW 40% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.