Yancheng

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yancheng in Yancheng (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yancheng. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yancheng.
vlag van China
Vliegveld: Yancheng
IATA code: YNZ
ICAO code: ZSYN
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8614 kilometer vliegen naar Yancheng in Yancheng. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yancheng is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yancheng op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yancheng in Yancheng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yancheng in Yancheng (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Yancheng, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
moderate rain
14/10°C 25 km/h, NW 88% 755.31 mmHg
sun apr 21
overcast clouds
18/11°C 18 km/h, NE 69% 760.56 mmHg
mon apr 22
broken clouds
20/12°C 17 km/h, E 58% 759.81 mmHg
tue apr 23
few clouds
22/12°C 21 km/h, NNE 61% 758.31 mmHg
wed apr 24
few clouds
22/12°C 16 km/h, E 39% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.