Yangambi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Yangambi is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Yangambi
IATA code: YAN
ICAO code: FZIR

Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa
Aantal inwoners: 70916439
vlag van Democratische Republiek Congo

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yangambi is Africa/Lubumbashi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yangambi op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yangambi. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 27, 2020 - Fri
Yangambi, CD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri nov 27
light rain
25/22°C 4 km/h, ENE 73% 758.31 mmHg
sat nov 28
light rain
26/22°C 3 km/h, SSW 75% 758.31 mmHg
sun nov 29
moderate rain
25/21°C 6 km/h, SSE 81% 759.81 mmHg
mon nov 30
overcast clouds
24/22°C 2 km/h, E 79% 759.06 mmHg
tue dec 1
scattered clouds
33/23°C 3 km/h, S 46% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.