Yangambi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yangambi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yangambi.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Yangambi
IATA code: YAN
ICAO code: FZIR
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6014 kilometer vliegen naar Yangambi in Yangambi. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yangambi is Africa/Lubumbashi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yangambi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yangambi in Yangambi (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 20, 2022 - Sat
Yangambi, CD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat aug 20
light rain
25/20°C 7 km/h, ENE 75% 761.31 mmHg
sun aug 21
scattered clouds
32/23°C 4 km/h, SE 41% 759.06 mmHg
mon aug 22
light rain
31/22°C 5 km/h, ENE 48% 759.06 mmHg
tue aug 23
light rain
30/22°C 7 km/h, NNE 53% 759.06 mmHg
wed aug 24
light rain
28/21°C 7 km/h, NW 65% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.