Yangyang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yangyang in Yangyang (Zuid-Korea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Yangyang is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Yangyang
IATA code: YNY
ICAO code: RKNY

Hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul
Aantal inwoners: 48422644
vlag van Zuid-Korea

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yangyang is Asia/Seoul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yangyang op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Won. Valutacode KRW.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Korea en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +82 of 0082.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yangyang in Yangyang (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yangyang in Yangyang (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yangyang. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Yangyang, KR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
5/1°C 10 km/h, WSW 46% 771.07 mmHg
sat dec 5
sky is clear
5/2°C 11 km/h, W 62% 771.07 mmHg
sun dec 6
broken clouds
7/4°C 11 km/h, WSW 58% 770.32 mmHg
mon dec 7
sky is clear
5/1°C 27 km/h, W 60% 768.07 mmHg
tue dec 8
overcast clouds
4/2°C 7 km/h, WSW 58% 772.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.